Stichting Vastgoed Rapportage SVR

Gem Bot van Wadi Vastgoed is één van de initiatiefnemers van de Stichting Vastgoed Rapportage en neemt zitting in het bestuur van de SVR. De andere bestuursleden van de Stichting Vastgoed Rapportage zijn mr. Hans Eskens (Actus Notarissen), mr. Axel de Groot (Boddaert Verweel Advocaten) en ing. Pieter Haverkamp (Pieter Haverkamp bedrijfsmakelaardij).

De Stichting Regionale Vastgoedrapportage heeft als doel te komen tot een jaarlijkse uniforme presentatie van cijfers en mutaties in de bedrijfsonroerend goed en woningmarkt. Ook in andere delen van het land zijn stichtingen opgezet met hetzelfde doel.

De stichting volgt de cijfers o.a. in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Een overzicht van alle onderzoeksresultaten wordt gebundeld in een vastgoedrapportage voor onze regio.

Voorzitter van de stichting is Pieter Haverkamp. "Wij zijn ervan overtuigd dat deze rapportage van groot belang voor de regio gaat worden. Onze rapportage zal door velen dankbaar als bron van informatie worden gebruikt, op basis waarvan zowel overheid als ontwikkelaars in de toekomst hun beleid kunnen bepalen."

Daarnaast organiseert de SVR een jaarlijkse Vastgoedsymposium, waarbij deskundige sprekers een actueel regionaal onderwerp zullen aansnijden. Tijdens dit jaarlijkse Vastgoedsymposium wordt ook het thema voor de volgende editie bekend gemaakt en vindt de uitreiking van de Gouden Baksteen plaats aan diegene met het vooraanstaande vastgoed initiatief.

Bel mij

Vul hieronder uw telefoonnummer in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.