Nieuwbouw bedrijfsgebouw Technobis group2

Mei 2014: "Technobis Group", het eerste pand op het Energy Innovation Park, is opgeleverd.

Maart 2014: Gestart met het straatwerk.

Januari 2014: 30 januari vloer gestort van de bedrijfshal.

November 2013: De bouw vordert in ijl tempo. De brandscheidende gasbetonwand tussen kantoor en bedrijfshal is gemonteerd. De staalconstructie van het kantoor is gereed. Ook zijn de begane grondvloer en de eerste verdieping gelegd. Deze vloeren worden deze week afgestort. Volgende week wordt de staalconstructie van de bedrijfshal gemonteerd.

Oktober 2013: Start gemaakt met de nieuwbouw van het bedrijfsgebouw voor de Technobis Group. Wij zijn er trots op dat wij samen met de Technobis Group en onze partners een eerste bijdrage kunnen leveren aan de daadwerkelijke realisatie van het Energy Innovation Parc op bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar.  

Foto's: storten vloer januari 2014
In alle vroegte is de stortploeg gestart en rond het middaguur gestort. Daarna het wachten in hoeverre de betonvloer snel op langzaam "aantrekt" onder invloed van ondermeer het weer en de samenstelling van het beton.

Als de vloer voldoende is aangetrokken dan kunnen de " vlinderaars" starten met het glad maken van de betonvloer. Zeer specialistisch werk en een zeer belangrijk onderdeel van het gebouw. Immers, in de nabije toekomst moet het ook op deze vloer allemaal gaan gebeuren. 

 

.

Gerelateerde informatie

Voor dit object zijn de volgende downloads beschikbaar:

Geen downloads beschikbaar.


Meer informatie over dit object aanvragen >

Makelaar